Благой Георгиев и Полина ще се развеждат. Шокиращата новина съобщи последната

...
Благой Георгиев и Полина ще се развеждат. Шокиращата новина съобщи последната
Коментари Харесай

Полина и Благой Георгиев се развеждат: 12 месеца ми бяха достатъчни, съобщи тя в Инстаграм

Благой Георгиев и Полина ще се развеждат. Шокиращата вест заяви последната брачна половинка на Джизъса в формалния си профил във Инстаграм. Красавицата дава отговор на въпроси на консуматори в обществената мрежа, където показа пикантерии от персоналния си живот.

Поли хвърли брачната си халка, заяви " Телеграф ". На последните си фотоси тя е без нея и даже не отхвърля, че я няма.

На въпрос: Благо към момента носи халката си, той знае ли за желанията ти?

Тя дава отговор: Знае, да. Не знам за какво я носи.

Припомняме, че до момента в който брачния му живот се разпада, Джизъса се бори за оцеляване в рисково риалити из джунглите на Доминикана. Жена му резервира в загадка по какъв метод го е уведомила за решението, откакто той не е в България. 

Потребители питат брачната половинка на Благой за какво е решила да постави завършек на връзката им, а тя дава отговор, че отношението е най-важно.

" Нямаме време за губене! Някъде там може да те чака най-хубавото и да го изпуснеш от нелепост ", споделя Поли, допълвайки, че 12 месеца са й били задоволителни, с цел да пристъпи към тази стъпка.

Красавицата разкри, че нейното семейство е зад нея и я поддържа. Не пропусна да означи, че ще й липсват отрочетата на Джизъса. 

Полина споделя, че с Георгиев не са в неприятни връзки и няма неприятни усеща. " Животът продължава и двамата ще сме по-щастливи разграничени ". Но е безапелационна, че няма по какъв начин да поддържат връзка: Нямаме какво да разделяме и нямаме какво да ни събира.

На въпрос дали е намесен трети човек в раздялата им, тя декларира: Не. Но не излиза наяве дали отговорът й е истина, тъй като на друго запитване за нов човек в живота й, Поли дава отговор уклончиво: Щастието обича тишината.

Брюнетката не разкри каква е повода за края на връзката й. Но сподели, че отстранява и татуировката, която си направи за него. Две сърца, в средата на които написа " Благой ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР